Summa sidvisningar

Translate

Google+ Followers

lördag 15 augusti 2009

Äntligen kom bäbisarna!


Oj vad vi fick leta.Mr Big skulle ut till bilen 9.30 imorse och hämta nå´t och Sheba satt på trappan till groventrén och åt mat.HON VAR SMAL!!!
Jädra fart vi och lillan fick..ut och letade i laggårn och alla gårdshusen,var hos dom två närmsta grannarna oxå .Ingen som sett några nyfödda bäbisar eller att Sheba smygit omkring.Kl 2 trodde lillan att hon trodde vart vi skulle kika.
Fram med stegen,in i gräsklippar garaget och DÄR ovanför taket till verkstan i sågspånen låg Sheba och diade 4 underbart söta småttingar.3 svarta och en brun tabby.( den sistnämda ska vi behålla!!).Nu är dom flyttade till Shebas lilla gårdshus.

3 kommentarer:

My precious home sa...

Hej! Jag blir tårögd när jag läser om kattungarna - åh - vilken lycka. Jag har själv upplevt den så jag vet hur underbart det är (så fint du skrivit med sån inlevelse att man själv kan känna din känsla) :o)

Ja, dumma dumma - man vill ju alla kvar förståss....

Min älskade syster som har bloggen ett hus fyllt av drömmar - har MASSOR med ljuvliga kissar - de får bäbisar och INGEN av dem ger hon bort - utan hon och hennes man lever för dessa små skapelser och bygger kattgårdar - med tunnlar så de kan gå ut och in - och jag lovar att vara "katt" hos dom är paradiset :o)...

Jag älskar min katt såååå mycket jag med - han är en "katthund" - så klok och underbar - säger alla faktiskt - och är livrädd att han ska smita ut - så min man har byggt en kattgård i vårat nya hus (utanför och inte i - ha ha) så han får känna sommarluften och jaga lite fjärilar men inte kunna "rymma".

Har du satt upp din brevlåda förresten - skulle vara så kul att se en bild???)

Kramar och tankar hälsar Maud från ett Umeå i "spöregn".....och krama de små ljuvliga "bollarna" från en tant i Umeå - hi hi

Possumamma sa...

Oi, kun on suloinen kuva, kun tuo oikeanpuoleinen kissa pitää toisia kainalossa:) Onnittelut uusista perheenjäsenistä!

Lantliv på Rosentorpet sa...

Blir nog 1 av dom svarta oxå..men det återstår att se när resten av ungarna (2 st.kommer i helgen!!!)