Summa sidvisningar

Translate

Google+ Followers

tisdag 20 april 2010

Nu ÄR det vår!!


Underbara soliga varma dagar vi haft! Ute i rabatterna ser man blommande krokus,pioner som sakta börjar krypa upp ur jorden och mina älskade rosor (som nu hunnit bli ca 60 stycken!!) börjar få små blad.
trädgården såg ju ut som en djungel när vi köpte huset sommaren 2008 efter att allt varit obebott i 2 år. Mycket hände förra sommaren och iår får jag fortsätta planera och greja.
Här ser ni en skymta av "drängen" som håller på med staketbygget. Nu är det klart och ska bara målas i helgen.På baksidan har vi inhägnat över 1000 kvm till hundarna så dom får springa lösa,då är  resten av gården hundfritt.

Sen fanns det ett fult köksbord i köket när vi flyttade in....Jag har ändå sparat det. Nu blev det svart häromdagen,men det blev lite ändrade planer.
Där vi tänkte göra grillstuga /pub är det väääldigt lågt i tak .Jag hade ju först tänkt vita väggar,svarta balkar och möbler.
MEN...i samma stuga fast på andra sidan väggen är rummet mycket större och jätte högt i tak..funderade lite och det blir nog trärena väggar,vita/shabbade möbler och en bardisk av våra gammla stockväggar som vi oxå har sparat . LÅTER DET TOKIGT???
Lite svårt att förklara såhär innan,men jag hoppas att vi kan sitta där på valborgsmässoafton.
Enda nackdelen är att det bara finns 1 fönster där,men det går ju alltid att fixa fler.Gamla spröjsade fönster finns det mängder av i uthuset.

Ha nu en fortsatt bra vecka alla läsare. Och jag håller mej ifrån datorn och börjar röja i uthuset ;)
Sari

3 kommentarer:

sylvia sa...

hei på deg.
åå ja nå er det vår.
å mye å gjøre,
så flott stakitt gjerdet deres blir,
stor jobb å male,men moro å da.
stadig prosjekter på gang når det er sommer.
ønsker deg og dine en flott kveld,
klem fra sylvia

Anonym sa...

din "dräng" e duktig snart ska pubben/grillstugan vara klar men staketet va ju fint o blommorna börjar komma upp vill med ha en sån gård mvh "drängen"

Gårdsromantik sa...

Så härligt ni har det på torpet!

Kram Kram Maud

<Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet